Jaap van Daalen
Het leven van Jaap van Daalen staat in het teken van dienstbaarheid en persoonlijke groei. Al vroeg was hij bezig met het organiseren van mooie avonden, waarbij het koken een belangrijke rol speelde. Niet verwonderlijk koos hij voor de Hoge Hotelschool Maastricht, wat een uitstekende voedingsbodem bleek te zijn voor zijn leiderschapsambities en organisatietalent. Daarnaast leerde hij zijn vrouw Rosmaryn (ook ondernemer) daar kennen en hebben ze samen 4 prachtige kinderen.

Na een paar jaar bedrijfsleven koos Van Daalen in 1994 voor het ondernemerschap met de oprichting van de ROI groep. Inmiddels bestaat de ROI groep uit 3 bedrijven welke zich bezighouden met facility- en fleetmanagement, in de vorm van advies of dienstverlening. Jaap houdt zich binnen ROI met name bezig met strategie, innovatie, en commercie. Daarnaast is Van Daalen actief betrokken bij andere ondernemingen als aandeelhouder, coach en/of sparringpartner voor directies.
Zijn achtergrond (Hoge Hotelschool) en zijn aangeboren gevoel voor dienstverlening en pragmatisme leiden tot een manier van handelen waarbij de klant centraal en het resultaat voorop staat.

De jaren van hard werken, een ongezonde leefstijl en de stress van 2001 en 2002 vragen echter zijn tol. Van Daalen zit eind 2002 op de rand van een burn-out. Hij had onvoldoende energie, was te zwaar, zijn natuurlijke optimisme verdwenen en zijn weerstand ernstig verzwakt. Hij ziet aankomen dat hij, als hij zo doorgaat, in grote problemen komt. En dat op alle gebieden van het leven die voor hem belangrijk zijn.

Hij besluit het roer om te gooien en zijn voeding en levenswijze drastisch aan te passen. Door anders te eten en te drinken en veel te gaan sporten valt hij in 3 maanden ruim 25 kilo af. Na 4 maanden loopt hij de Marathon van New York succesvol uit. Daarnaast heeft hij zich verdiept in diverse techniek en methodes om mentale groei te realiseren. Zo is hij niet alleen in staat om zichzelf maar ook anderen verder te helpen.

Jaap van Daalen helpt mensen bij het realiseren van hun volledige potentieel, zowel op mentaal, fysiek, zakelijk, relationeel als financieel vlak. Dit is zijn grote passie. Zo coacht hij niet alleen top executives en management, maar ook mensen met privé vraagstukken op bijvoorbeeld mentaal, relationeel of financieel vlak. Van Daalen laat zich inspireren door onder andere: Covey, Robbins, Branson, Young, Gates, Welch en Khalsa.

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Jaap van Daalen

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.