Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Hans Zandvliet

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Hans Zandvliet is ondernemer in hart en nieren. Als bedenker van de welbekende Flippo kent hij enorme succesverhalen. Maar hoe ging het verder na dit succesverhaal? Welke valkuilen kunnen er op het pad van een ondernemer komen? Tijdens een live stage interview met Hands Zandvliet wordt zijn inspirerende ondernemers story verteld.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Er was een tijd dat kinderen Pokémonkaarten, voetbalplaatjes en Flippo’s verzamelden. Hoe komt het dat het één een rage wordt en het andere niet? En kan zoiets tegenwoordig wéér zo’n rage worden? Hans Zandvliet beantwoord deze en een hoop andere vragen tijdens zijn lezing.

Het verhaal van Hans Zandvliet
Hans Zandvliet is de bedenker van de Flippo en kan er van alles over vertellen. Hans kende grote successen met de jarenlange Flipporage en is ondernemer in hart en nieren. Maar hoe ging het verder na dit succesverhaal? Welke valkuilen kunnen er op het pad van een ondernemer komen?

Een ondernemersverhaal dat naast grote hoogtes, ook hele diepe dalen kent. Hans Zandvliet is naast een ondernemende ook een innemende man. Leer hem beter kennen en stel zelf uw (ondernemers)vragen aan hem!

Vorm: Live stage interview
Aan de hand van filmbeelden en via een live stage interview met de Flippokoning himself, wordt het verhaal van zijn carrière verteld. Er komt normaal gesproken een vaste interviewer mee. In overleg kan het interview ook met de dagvoorzitter van de bijeenkomst gehouden worden. De interviewer kan de vragen afstemmen op de doelgroep van het evenement. Daarnaast is er ook ruimte voor vragen uit het publiek.

Doelgroep
Het live stage interview met Hans Zandvliet is met name heel geschikt voor ondernemers. Maar ook voor mensen met een bijvoorbeeld een functie in sales , marketing, product development of de financiele dienstverlening is dit een inspirerend en leerzaam verhaal. Onderwerpen als financiering, ondernemersverzekeringen, marketing, samenwerken en vertrouwen, risico’s nemen, veranderende markten, zorgen voor jezelf als ondernemer en internationaal ondernemen kunnen voorbij komen.

Hans Zandvliet boeken of inhuren voor een live stage interview?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Hans Zandvliet

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker