Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Hans Zandvliet
Bewaar als favoriet

Hans Zandvliet

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Hans Zandvliet is ondernemer in hart en nieren. Als bedenker van de welbekende Flippo kent hij enorme succesverhalen. Maar hoe ging het verder na dit succesverhaal? Welke valkuilen kunnen er op het pad van een ondernemer komen? Tijdens een live stage interview met Hands Zandvliet wordt zijn inspirerende ondernemers story verteld.

Hans Zandvliet

Er was een tijd dat kinderen Pokémonkaarten, voetbalplaatjes en Flippo’s verzamelden. Hans Zandvliet is de bedenker van de Flippo en kan er van alles over vertellen. Hans kende grote successen met de jarenlange Flipporage en is ondernemer in hart en nieren. Hoe komt het dat het één een rage wordt en het andere niet? En kan zoiets tegenwoordig wéér zo’n rage worden? En hoe ging het verder na dit succesverhaal? Welke valkuilen kunnen er op het pad van een ondernemer komen? Hans beantwoordt deze en een hoop andere vragen tijdens zijn lezing.

Mogelijke thema’s lezing Hans Zandvliet:

Een ondernemersverhaal dat naast grote hoogtes, ook hele diepe dalen kent. Hans Zandvliet is naast een ondernemende ook een innemende man. Leer hem beter kennen en stel zelf uw (ondernemers)vragen aan hem!

  • Ondernemen
  • Financiering
  • Ondernemersverzekeringen
  • Marketing
  • Samenwerken en vertrouwen
  • Risico’s nemen
  • Veranderende markten
  • Internationaal ondernemen

Doelgroep
Het live stage interview met Hans Zandvliet is met name heel geschikt voor ondernemers. Maar ook voor mensen met een bijvoorbeeld een functie in sales, marketing, product development of de financiële dienstverlening is dit een inspirerend en leerzaam verhaal.

Vorm: Live stage interview
Aan de hand van filmbeelden en via een live stage interview met de Flippokoning himself, wordt het verhaal van zijn carrière verteld. Er komt normaal gesproken een vaste interviewer mee. In overleg kan het interview ook met de dagvoorzitter van de bijeenkomst gehouden worden. De interviewer kan de vragen afstemmen op de doelgroep van het evenement. Daarnaast is er ook ruimte voor vragen uit het publiek.

Hans Zandvliet boeken of inhuren voor een live stage interview?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Hans Zandvliet

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid