Hans Visser: Organisatievitalisator & Motivatiespecialist
De autoriteit in Nederland en Vlaanderen op het gebied van organisatievitalisatie en organisatiegedrag. Hij is de grondlegger van dit diepergaande, baanbrekende maar zeker ook  gevoelige werkveld waarin emoties een cruciale rol spelen. Hans weet snel vertrouwen, draagvlak, energie en 100% commitment te winnen om daarmee in zeer korte tijd een mentaal schone en sterkere organisatie(cultuur) te kunnen krijgen. Met zijn effectieve aanpak, lef en authenticiteit weet hij de boel flink wakker te schudden en maakt hij lastige zaken in een organisatie bespreekbaar. Mensen durven zich dan open te stellen en nieuwe inzichten ontstaan die leiden naar nieuwe energie en beweegredenen voor hun inzet. Op originele en respectvolle wijze zorgt Hans voor een vitale en doelgerichte collectieve mindset!

Betere inzet, werksfeer en bedrijfsresultaat herwonnen
Hans Visser spreekt tijdens zijn optredens over de invloed en impact van zachte factoren op harde resultaten binnen een bedrijf. ‘Mensen bestuur je niet van bovenaf maar bereik je van binnenuit.’ Een spannend werkveld dat vaak door het management wordt gemeden juist als daarbij lastige emoties en gevoel spelen. Door samen het onzichtbare, zichtbaar en bespreekbaar te maken, laat Hans zien dat er veel te winnen valt op inzet, werksfeer en bedrijfsresultaat.

Mobilisatie van onbenut vermogen
Wat er te winnen valt wordt zichtbaar wanneer hij met bezieling spreekt over wat hij Mentaal Verzuim is gaan noemen: Veelal onbewuste gedragingen van mensen op het werk met een ongewenste invloed op cultuur, verhoudingen en processen. In de vorm van verzaken van taken, verantwoordelijkheden en afspraken. Driekwart van het Mentaal Verzuim in organisaties kan omgezet worden in meer inzet, betrokkenheid en productiviteit. Al in 1990 bewees Hans Visser met United Sense dat tussen de € 10.000,– tot wel € 60.000,– per medewerker per jaar verloren gaat als gevolg van dit afhaakgedrag. Zelfs goed willende mensen geven zich onbewust over aan Mentaal Verzuim. Met als gevolg dat daardoor de werkdruk en werkstress voor anderen om hen heen toeneemt. Hierdoor wordt een organisatie kwetsbaarder en belanden soms de meest loyale mensen in een burn-out. Omdat menselijke energie het goud van de toekomst is gaan we met de oorzakelijke aanpak daarvan een wereld winnen.

Persoonlijke achtergrond & missie Hans Visser
Het doel van Hans Visser is om organisaties mentaal schoon, gezond en sterk te maken. Door samen onbenut vermogen te ontdekken en (weer) te activeren. Zijn missie is het creëren van omstandigheden waarin mensen meer willen, meer kunnen en meer doen! In zijn lezingen en workshops werkt Hans niet volgens een vast stramien maar op basis van maatwerk.

Bekijk ook zijn workshops:
Workshop Wij willen een vitale organisatie
Workshop Verborgen potentieel vinden en benutten

Hans Visser inhuren of boeken voor een lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Hans Visser SKU UPC Model

“Zowel Bert van den Heuvel (KPMG Assurance) als ik, Bertus Noppers (NCD, Nederlands Centrum voor Directeuren, Utrecht) hebben al eens zo’n werkses

Aug 27, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: KPMG en NCD 

“Zowel Bert van den Heuvel (KPMG Assurance) als ik, Bertus Noppers (NCD, Nederlands Centrum voor Directeuren, Utrecht) hebben al eens zo’n werksessie van Hans Visser meegemaakt en hebben wij later verder met hem doorgepraat. Zijn presentatie heeft ons nogal verbaasd en riep de nodige vragen op. Zelfs als je denkt dit fenomeen Mentaal Verzuim niet tegen te komen, word je ruw wakker geschud. Van harte aanbevolen.”


Genoten hebben wij van de presentatie over Mentaal Verzuim en de viruswerking daarvan op het collectief. Ontluisterend wat dat de organisatie kost aan

Aug 27, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: DJI, Dienst Justitiële Inrichtingen 

Genoten hebben wij van de presentatie over Mentaal Verzuim en de viruswerking daarvan op het collectief. Ontluisterend wat dat de organisatie kost aan verlies van werkplezier en harde valuta. De sheets spraken boekdelen. Wij beginnen met de aanpak van Mentaal verzuim.
Op de HR-Adviesdag van DJI, Dienst Justitiële Inrichtingen


5.0 5.0 2 2 “Zowel Bert van den Heuvel (KPMG Assurance) als ik, Bertus Noppers (NCD, Nederlands Centrum voor Directeuren, Utrecht) hebben al eens zo’n werksessie van Hans Visser meegemaakt Hans Visser

Gerelateerde sprekers

 • Edith Bosch

  Voormalig judoka Edith Bosch spreekt regelmatig over onderwerpen als doorzettingsvermogen, teambuilding, winnen, privé/werk balans en zelfontwikkeling. Het is haar passie om mensen “bewust” te laten worden welke uitdagingen er zijn zodat deze aangepakt kunnen worden.

   

 • Joost Rigter

  Joost Rigter heeft het over thema’s als omgaan met verandering en tegenslag, acceptatie en doorzettingsvermogen. Hij neemt zijn publiek letterlijk mee in het donker om te laten ervaren hoe het is om werkelijk geen zicht te hebben. Als ras-optimist maakt Joost duidelijk dat je in elke beperking of tegenslag ook kracht kan vinden.

   

 • Jan van Setten

  Jan van Setten is een veelgevraagd expert in gedragsverandering, klantgerichtheid, samenwerken, organisatie DNA en persoonlijk leiderschap. Jan heeft een grote impact als spreker door zijn ‘aangenaam confronterende’ stijl, humor en energie. Jan van Setten inspireert en krijgt via zijn lezingen mensen in beweging op een authentieke manier.