Gijs ten Kate
Gijs ten Kate is een zeer ervaren boardroom consultant en personal coach. Gedurende 25 jaar begeleidt hij management teams, bestuurders, artiesten en topsporters zowel individueel als binnen de organisaties waar zij werken. Gijs heeft speciale expertise in de relatie tussen het motiveren van mensen en de identiteit en effectiviteit van de organisatie waar zij deel van uitmaken en is ervaren in reorganisaties. Focus is hierbij een kernbegrip.

Als oprichter, partner dan wel directeur van de adviesbureaus FHV BBDO, SWH, inc-21 en Ten Kate Partners heeft hij bijgedragen aan strategieontwikkeling op het gebied van branding, positionering, communicatie en innovatieprojecten voor vele organisaties, waar onder Rabobank, ING, De Brauw Blackstone Westbroek, Grolsch, Aon, Friesland Foods, Bank Insinger De Beaufort, Coloplast, Movisie, TNT Post, TPG Post, PostNL, Douwe Egberts, Sire, Greenpeace en het Zuid-Afrikaanse Nationale Vrouwen Hockeyteam.

Gijs ten Kate was mede-oprichter en directeur van de Global Leaders Academy, voorzitter van de Boeddhistische Omroep Stichting, bestuurslid van de Van Ede Foundation en bestuurslid van Natuurmonumenten. Hij staat bekend als een zeer inspirerend spreker.

Persoonlijke missie Gijs ten Kate: Mensen en organisaties laten worden wie ze zijn.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Twan van de Kerkhof

  Mensen ontmoeten waar ze zijn, en samen reizen naar andere perspectieven. Een veilige setting om vrijuit te spreken, je kwetsbaar te voelen, durven te twijfelen, en net 1 stapje verder gaan dan normaal. Twan Van de Kerkhof is een zeer ervaren begeleider van dialoog en een graag geziene dagvoorzitter. Tevens is hij inzetbaar voor lezingen over leiderschap.

   

 • Menno Lanting

  Menno Lanting werkt als strateeg en innovator met directies en Raden van Bestuur van verschillende organisaties. Thema’s waar hij zich op richt zijn digitaal leiderschap, organisatievernieuwing & het nieuwe werken, connectivity, strategie en business innovatie. Menno Lanting schreef o.a. Connect, verkozen tot Managementboek van het Jaar.

   

 • Drs. Eric Koenen

  Kunst en leiderschap, verbeelding van strategie, collectieve intelligentie, en het ontwikkelen van vernieuwende organisaties volgens zijn ‘Atomiumvisie’ zijn de hoofdthema’s waar Eric Koenen over publiceert en dagelijks mee werkt. Recent verscheen zijn nieuwe boek waarin wordt gesteld dat meten is weten voorbij gaat aan de mensen over wie het gaat.