Gijs ten Kate
Gijs ten Kate is een zeer ervaren boardroom consultant en personal coach. Gedurende 25 jaar begeleidt hij management teams, bestuurders, artiesten en topsporters zowel individueel als binnen de organisaties waar zij werken. Gijs heeft speciale expertise in de relatie tussen het motiveren van mensen en de identiteit en effectiviteit van de organisatie waar zij deel van uitmaken en is ervaren in reorganisaties. Focus is hierbij een kernbegrip.

Als oprichter, partner dan wel directeur van de adviesbureaus FHV BBDO, SWH, inc-21 en Ten Kate Partners heeft hij bijgedragen aan strategieontwikkeling op het gebied van branding, positionering, communicatie en innovatieprojecten voor vele organisaties, waar onder Rabobank, ING, De Brauw Blackstone Westbroek, Grolsch, Aon, Friesland Foods, Bank Insinger De Beaufort, Coloplast, Movisie, TNT Post, TPG Post, PostNL, Douwe Egberts, Sire, Greenpeace en het Zuid-Afrikaanse Nationale Vrouwen Hockeyteam.

Gijs ten Kate was mede-oprichter en directeur van de Global Leaders Academy, voorzitter van de Boeddhistische Omroep Stichting, bestuurslid van de Van Ede Foundation en bestuurslid van Natuurmonumenten. Hij staat bekend als een zeer inspirerend spreker.

Persoonlijke missie Gijs ten Kate: Mensen en organisaties laten worden wie ze zijn.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required FieldBeschikbaarheid en informatie Gijs ten Kate

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.