Op zoek naar een enerverende lezing van bekende topsporters?

Giedo van garde Mark Koense
Bewaar als favoriet

Giedo van der Garde en Mark Koense

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

De succesvolle autocoureur Giedo en GP Magazine-presentator Mark bundelen tijdens hun lezing hun unieke ervaringen als topsporter, ondernemer, F1-expert en coach. Ze nemen je mee op een spannende reis door de fascinerende racewereld.

Giedo van der Garde en Mark Koense

Giedo van der Garde en Mark Koense combineren hun rijke ervaring in de autosport met hun markante, originele kijk op topsport en ondernemen. Giedo en Mark staan zo garant voor een presentatie die duidt, fascineert, relativeert en boeit. Het is hun missie om iedereen te laten leren van de fascinerende lessen en uitdagingen waar je in de racewereld mee wordt geconfronteerd.

Onderwerpen Giedo van der Garde en Mark Koense over spreken

  • Teambuilding
  • Ondernemen
  • Datagebruik
  • Talentontwikkeling
  • Coaching
  • Duurzame mobiliteit
  • Innovatie

Achtergrond van Giedo van der Garde en Mark Koense

Giedo van der Garde is één van de succesvolste Nederlandse autocoureurs. Hij is in 2002 als wereldkampioen karting één van de grootste Formule 1-beloftes voor de toekomst. Samen met rivalen als Sebastian Vettel en Lewis Hamilton weet Giedo inderdaad de onbetwiste top van de autosport te beklimmen: in 2013 debuteert hij in de Formule 1.

Toch heeft Giedo vooral naam gemaakt vooral in de endurance racerij. In 2016 wordt hij Europees kampioen alvorens hij zich in 2018 bij het Racing Team Nederland van Jumbo-topman Frits van Eerd voegt. Samen met Frits bereikt Giedo het hoogst bereikbare doel: in 2021 worden ze wereldkampioen in het FIA World Endurance Championship. Inmiddels heeft Giedo met Racing Team Nederland overal ter wereld op het podium gestaan: van Fuji in Japan tot Le Mans in Frankrijk en Sebring en Daytona in Amerika.

Bovendien is Giedo dé Formule 1-analist van de Nederlandse F1-zender Viaplay en is hij regelmatig als F1-expert te gast bij tv-programma’s als Humberto en GP Magazine. Hij gebruikt zijn 30 jaar topsportervaring ook als ondernemer: met zijn bedrijf CRAVT maakt Giedo furore als ontwikkelaar van premium vastgoedprojecten.

Mark Koense werkte al op 19-jarige leeftijd in de Formule 1 en richtte daarna samen met autocoureur Jan Lammers het Racing for Holland-team op. Het team schitterde in de 24 uur van Le Mans en won zelfs twee wereldtitels.

Na 15 jaar topsport, koos Mark voor een nieuwe uitdaging en begon hij als media-ondernemer tijdschriften, tv-programma’s, films en documentaires te produceren. Ook is hij auteur van diverse bekroonde autosportboeken en presentator van de tv-serie GP Magazine. Inmiddels is Mark ook weer terugkeert in de autosport en runt hij het Racing Team Nederland van Frits van Eerd (de CEO van Jumbo Supermarkten) dat in 2021 wereldkampioen werd.

Tegenwoordig is Mark auteur van diverse autosportboeken, hoofdredacteur van GP Magazine en presentator van het gelijknamige tv-programma. Ook is hij nog altijd werkzaam in de autosport, als teammanager van het succesvolle Racing Team Nederland van Jumbo-topman Frits van Eerd.

Giedo van der Garde en Mark Koense boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Giedo van der Garde en Mark Koense

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid