Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Errol van Engelen
Bewaar als favoriet

Errol van Engelen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Errol van Engelen is auteur, spreker en adviseur. Hij is gespecialiseerd in Emerging Technologies (AI en ChatGPT), Business (Model) Transformatie en Business Development. Hij biedt daarbij praktische en eenvoudige oplossingen.

Errol van Engelen

Errol van Engelen is auteur, spreker en adviseur. Hij is gespecialiseerd in Emerging Technologies (AI en ChatGPT), Business (Model) Transformatie en Business Development.

Errol ondersteunt organisaties met Artificial Intelligence en ChatGPT en kijkt zowel naar de behoefte van business leiders als die van professionals. Hij helpt bovendien met Business Transformaties en kijkt ook naar Transformatie van Business Model, Cultuur & Organisatie en Digitaal & IT.

Hij heeft hiervoor een methode ontwikkeld (Business Model Transformation Planning, BMTP) die een integratie is van twee bestaande en bekende methodes. De methode dient om blauwdrukken voor Business Model Transformatie te ontwikkelen en transformatieprojecten succesvol uit te voeren. De methode is geschikt voor diverse transformatieprojecten.

Thema’s lezingen van Errol van Engelen

1) Emerging Technologies: Develop a Strategy
Voor het management wordt het steeds moeilijker om state-of-the-art technologie te volgen, waarde te beoordelen en een strategie te ontwikkelen. Errol geeft lezingen over Emerging Technologies met een groot business impact zoals Artificial Intelligence, ChatGPT en Internet of Things.

2) Artificial Intelligence and ChatGPT
Algemeen: Wat is AI en wat is het niet? / Wat zijn de voordelen van AI? / Wat heb je nodig om AI in te zetten? / Wat is de toekomst van AI? /
Voor business leiders: Wat is de impact van AI voor uw bedrijf?
Voor professionals: Focus op samenwerking, versnelling en skills.

3) Business Transformation: Change Your Business Model
Errol heeft Business Model Transformation Planning (BMTP) ontwikkeld, een integratie van twee bestaande en succesvolle methoden. In zijn boek “New World Technologies: 2020 and Beyond” (2019) beschreef hij de methode tot in detail, inclusief use cases.

4) Most Important Transformations for Business Success
De BMTP-methode biedt mogelijkheden om Business Transformatieprojecten effectief uit te voeren. Errol geeft lezingen over diverse soorten Business Transformatie zoals: Business Model Transformatie, Cultuur & Organisatie Transformatie en Digitale Transformatie.

5) Versnel met data jouw business transformatie
Business Transformation wordt steeds relevanter in de digitale wereld. Data is daarbij een katalysator om het transformatie proces te versnellen en te verbeteren. Aan de orde komen zaken als het ontwikkelen van een strategie / roadmap én de betrouwbaarheid en de waarde van uw data. Maar ook welke niet-technische skills belangrijk zijn voor data scientists en wat zijn de overige skills die u nodig heeft voor de transformatie

Over Errol van Engelen

Errol van Engelen begon zijn carrière als softwareontwikkelaar en maakte begin 1980-er jaren kennis met BSO/AI (nu onderdeel van Atos). Hij doet sinds enige tijd weer uitgebreid research rond AI en beschikt over een uitgebreid netwerk van AI- en gerelateerde technologie-professionals en managers in de VS. De VS loopt voorop op het gebied van technologie, waardoor hij over de meest recente en vernieuwende AI-inzichten beschikt. Hij kan hierdoor als geen ander antwoord geven op de vraag: “Waarom mislukken 80% van de AI projecten?“.

Errol van Engelen heeft een methode ontwikkeld (Business Model Transformation Planning, BMTP), een integratie van twee bestaande en bekende methodes. De methode dient om blauwdrukken voor Business Model Transformatie te ontwikkelen en transformatieprojecten succesvol uit te voeren. De methode is geschikt voor diverse transformatieprojecten.

In 2020 publiceerde Errol van Engelen zijn laatste managementboek “Emerging Technologies: Blockchain of Intelligent Things to Boost Revenues”. In 2019 publiceerde hij een managementboek “New World Technologies: 2020 and Beyond”.

Geïnteresseerd in een lezing van Errol van Engelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Errol van Engelen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid