Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Errol van Engelen
Bewaar als favoriet

Errol van Engelen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Errol van Engelen is internationaal actief en verzorgt lezingen over digitale strategie, business transformatie en emerging technologies. Hij biedt daarbij praktische en eenvoudige oplossingen.

Errol van Engelen

Errol van Engelen is auteur, spreker en adviseur. Hij is gespecialiseerd in Transformation Planning, Digitalisering en Emerging Technologies. Errol is beschikbaar als webinar- of gastspreker, podcaster of workshopleider.

Errol heeft een methode ontwikkeld (Digital Transformation Planning, DTP) die een integratie is van twee bestaande en bekende methodes. De methode dient om blauwdrukken voor Digitale Transformatie te ontwikkelen en digitaliseringsprojecten succesvol uit te voeren. De methode is geschikt voor allerlei digitaliseringsprojecten.

Thema’s lezingen van Errol van Engelen

1) Transformation Planning: Sleutel tot Succesvolle Projecten
Errol heeft Digital Transformation Planning (DTP) ontwikkeld, een integratie van twee bestaande en succesvolle methoden. Naast strategie tot operatie. In zijn boek “New World Technologies: 2020 and Beyond” beschreef hij de DTP-methode tot in detail, inclusief use cases.

2) Belangrijkste Componenten voor Digitaal Succes
Digitale transformatie wordt steeds complexer. De DTP-methode biedt mogelijkheden om Digitale Transformatieprojecten effectief uit te voeren. Errol geeft lezingen over de volgende onderwerpen:

 • Digitale Transformatie
 • Content Marketing
 • Social Media
 • Marketing Automation
 • Big Data & Business Intelligence
 • Industrie 4.0
 • Smart Manufacturing

3) Emerging Big Data Technologies
De vele technologische doorbraken maken het voor het management steeds moeilijker om state-of-the-art technologie te volgen, waarde te beoordelen en een strategie te ontwikkelen. Errol geeft lezingen over Emerging Technologies met een enorm business impact, zoals:

 • Artificial Intelligence
 • Augmented & Virtual Reality
 • Blockchain & Internet of Things
 • Drones & Robotics
 • 3D Printing

4) Versnel met data jouw business transformatie
Business Transformation wordt steeds relevanter in de digitale wereld. Data is daarbij een katalysator om het transformatie proces te versnellen en te verbeteren. Aan de orde komen zaken als het ontwikkelen van een strategie / roadmap én de betrouwbaarheid en de waarde van uw data. Maar ook welke niet-technische skills belangrijk zijn voor data scientists en wat zijn de overige skills die u nodig heeft voor de transformatie.

Over Errol van Engelen

Errol begon zijn carrière als softwareontwikkelaar en studeerde naast een fulltime baan in de avonduren Marketing Management en Bedrijfskunde. Na zijn studie is hij doorgestroomd naar commerciële functies, zoals: Business Development (strategisch) en Sales Management (operationeel). Sinds 2001 werkt hij zelfstandig, met een focus op Transformation Planning, Digitalisering en Emerging Technologies.

Errol is auteur van de managementboeken:

 • New World Technologies: 2020 and Beyond’ (2019)
 • Emerging Technologies: Blockchain of Intelligent Things to Boost Revenues (2020)
 • New Digital Business Models for Post Pandemic Markets (2022)

Geïnteresseerd in een lezing van Errol van Engelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Errol van Engelen

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt