Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Errol van Engelen
Bewaar als favoriet

Errol van Engelen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Errol van Engelen vertelt over de waarde van ‘Predictive Analytics’ en ‘Marketing Automation’. Er zijn steeds meer mogelijkheden als het gaat om het gebruik van Big Data. Door middel van data en statistiek krijg je inzicht in het gedrag van klanten.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Errol van Engelen

Errol van Engelen is gespecialiseerd in Transformation Planning, Digitalisering en Emerging Technologies.

Errol heeft Digital Transformation Planning (DTP) ontwikkeld. Deze methode dient om blauwdrukken om Digitale Transformatie te ontwikkelen en digitaliseringsprojecten met succes uit te voeren. Naast de DTP methode adviseert hij een business / IT alignment team voor een snellere route van strategie naar operatie. In zijn boek ‘New World Technologies: 2020 and Beyond’ heeft hij de DTP methode uitvoerig beschreven inclusief use cases.

Thema’s lezingen van Errol van Engelen

 1. Digitale Transformatie
  Digitale transformatie wordt steeds complexer. Om die complexiteit te reduceren heeft hij de DTP methode ontwikkeld. De DTP methode biedt mogelijkheden om Digitale Transformatie projecten effectief uit te voeren. Errol verzorgt lezingen over de volgende onderwerpen: Digitale Transformatie, Content Marketing, Social Media, Marketing Automation, Big Data & Business Intelligence, Industry 4.0 & Smart Manufacturing.
 2. Emerging Technologies
  Door de vele technologische doorbraken wordt het voor het management steeds moeilijker om state-of-the-art technologie te volgen, op waarde te beoordelen en een strategie te ontwikkelen. De DTP methode biedt mogelijkheden om projecten effectief uit te voeren. Errol verzorgt lezingen over Emerging Technologies met een enorm business impact, zoals: Artificial Intelligence, Augmented & Virtual Reality, Blockchain & Internet of Things, Drones & Robotics, 3D Printing.
 3. Big data
  Door de opkomst van social media groeit data explosief. Door het analyseren van deze data is het mogelijk patronen in kaart te brengen. Waardoor inzicht verkregen kan worden in het gedrag van klanten om op basis daarvan voorspellingen te doen. Dit heet Predictive Analytics, waarmee de financiële resultaten van activiteiten en campagnes verhoogd kunnen worden. Niet alleen grote bedrijven kunnen uitgroeien tot een data-gedreven organisatie, ook voor MKB-bedrijven is het mogelijk om inzicht te krijgen in websitebezoek.

Over Errol van Engelen

Errol begon zijn carrière als softwareontwikkelaar en heeft in de avonduren Marketing Management en Bedrijfskunde gestudeerd, naast een fulltime baan. Na het afronden van zijn studies is hij doorgegroeid naar commerciële functies, zoals: Business Development (strategisch) en Sales (operationeel). Sinds 2001 werkt hij zelfstandig, met de focus op Transformation Planning, Digitalisering en Emerging Technologies. Primaire markten zijn onder meer Finance, Retail, Telecom, Utilities en Overheid.

Errol is auteur van de managementboeken:

 • New World Technologies: 2020 and Beyond’ (2019)
 • Emerging Technologies: Blockchain of Intelligent Things to Boost Revenues (2020)
 • New Digital Business Models for Post Pandemic Markets (2021)

Geïnteresseerd in een lezing van Errol van Engelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Errol van Engelen

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker