Erik van Vooren
Als je aan Erik Van Vooren vraagt wat hij doet voor de kost, antwoordt hij lakoniek: “ik ben een enterTrainer: dat is de combinatie van een trainer en een entertainer.” Hij is een trainer omdat hij toehoorders leert om hun eigen talenten nog beter te benutten. Dit doet hij op een onderhoudende, boeiende manier. Als een vakkundig entertainer.

Welkom op de rock ’n roll teambuilding academy  U wil de teamspirit in uw bedrijf een extra “boost” geven? Verras uw medewerkers met deze swingende presentatie. Geen saaie monoloog, maar een speelse, interactieve sessie. Teamwork is een delicaat raderwerk. Het is belangrijk om de juiste talenten samen te brengen, met duidelijke, motiverende doelen, sterk leiderschap, vol geloof en vertrouwen in het bedrijf en in het team, met duidelijke, meetbare afspraken en met de nodige flexibiliteit om te groeien. De basisprincipes voor succesvol teamwerk worden geïllustreerd aan de hand van voorbeelden uit de wereld van de rock ’n roll. De charismatische presentatiestijl van prof Erik Van Vooren in combinatie met de swingende muziek- en video fragmenten zorgen voor een beklijvende en inspirerende ervaring, waar nog lang wordt over nagepraat.

Hoera ik heb stress Stress is een onafscheidelijk onderdeel van ons leven. Er zijn echter veel soorten stress. Er is niet alleen de chronische disstress (shitstress) die vaak leidt tot burn-out. Er is ook de stimulerende acute eustress(kickstress) die we nodig hebben om te groeien en onze grenzen te verleggen. In deze sessie maakt u kennis met uw veerkracht piramide. U leert bewuster om te gaan met uw fysieke-, emotionele-, mentale-, relationele- en spirituele veerkracht. Waardoor u zowel de kickstress als de shitstress in uw leven beter kan beheersen. Dit is geen passieve luistersessie, maar een actieve doe sessie.

Sterk persoonlijk leiderschap in uitdagende tijden Elk van ons is bestuurder in een unieke vennootschap: de IK bv. De manier waarop u de leiding neemt in uw IK bv bepaalt de manier waarop u in het leven staat: thuis en op het werk. In deze sessie reikt prof. Van Vooren u 7 hefbomen aan om op een constructieve manier om te gaan met de grote en kleine uitdagingen van een wereld die continu in verandering is. Hij getuigt daarbij vanuit zijn eigen ervaring toen zijn lichaam door een slepende ziekte op de pechstrook kwam te staan. Een authentiek en beklijvend verhaal..

Persoonlijke missie Erik van Vooren:  Mensen op een speelse wijze inspireren om het beste uit zichzelf te halen

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Prof. Erik van Vooren

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Bij coronamaatregelen: boeking zonder kosten verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker