Op zoek naar een spetterende eindejaarsafsluiting óf start van 2023?

Eindejaars Music Experience Muzikale Kickstart 2023
Bewaar als favoriet

Eindejaars Music Experience / Muzikale Kickstart 2023

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

‘Muzikaal Spreker’ Nicolaas Duin geeft originele presentaties, ondersteund door live muziek. Zijn passie spat er vanaf. Muziek zit vol met mooie en verrassende inzichten, die ook buiten de concertzaal relevant zijn. En muziek is een prachtige metafoor voor samenwerking, communicatie en verbinding.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Eindejaars Music Experience / Muzikale Kickstart 2023

Ruim 25 jaar stond Nicolaas Duin als freelance toetsenist op podia over de hele wereld. Waar hij ook kwam, overal zag hij de positieve invloed van muziek op mensen. Inmiddels is hij Muzikaal Spreker en speciaal voor de komende feestmaanden heeft hij twee muzikale programma’s opgezet: de Eindejaars Music Experience en Muzikale Kickstart 2023.

Eindejaars Music Experience

Leer je collega’s op een andere manier kennen
Zoek je een originele invulling op je eindejaarsbijeenkomst? Boek dan Muzikaal Spreker Nicolaas Duin. Entertainment, live muziek en inhoud. Vooraf stuurt hij een online vragenformulier over de muzieksmaak in de organisatie. De antwoorden vormen de basis van zijn op maat gemaakte programma. Welke muziek past er bij je team? En wat zegt dat over de samenwerking in de organisaties? Een quiz met diepgang, want jullie eigen muzieksmaak is een verrassend uitgangspunt om het te hebben over samenwerking, communicatie en verbinding. Voor 8 tot 40 personen. Voor grotere groepen bied Nicolaas Duin een muzikale keynote aan, met inzichten uit de muziek die ook relevant zijn op de werkvloer.

  • Teambuilding/ keynote van 60-90 minuten
  • Met live muziek
  • Online of op locatie
  • Spotify Lijst met jullie eigen favoriete muziek

2023, Muzikale Kickstart Keynote

Kickstart voor het nieuwe jaar
Wil je 2023 positief beginnen? Boek dan de Muzikale Kickstart Keynote. Muziek geeft energie en muziek zet je in beweging. Letterlijk. Start het jaar goed met 20-30 minuten inspiratie en muzikale inzichten die ook relevant zijn op de werkvloer. Over passie, over werkgeluk en over goed naar elkaar luisteren. Nicolaas legt precies uit waarom een ‘muzikaal perspectief’ zo belangrijk is in 2023.

  • Keynote 20-30 minuten
  • Online of op locatie

Achtergrond

Als freelance muzikant stond Nicolaas Duin ruim 25 jaar op podia over de hele wereld. Van de ‘Alpha’ op Lowlands tot en met een dorpsplein in Guatemala. Niet alleen de muziek fascineerde hem, maar vooral ook de samenwerking in bands, het presteren onder druk en de wonderbaarlijke energie die vrijkomt wanneer mensen samen van muziek genieten.

Sinds Nicolaas ‘Muzikaal Spreker’ is, heeft hij gewerkt met klanten als Microsoft, ING, FedEx, Cargail, KPMG en Van Lanschot.

Interesse in een bijzondere music experience van Nicolaas Duin?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Eindejaars Music Experience / Muzikale Kickstart 2023

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker