Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Duo-lezing: Vergaderen? Zo doen wij dat!
Bewaar als favoriet

Duo-lezing – Vergaderen? Zo doen wij dat!

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

‘Vergaderen? Zo doen wij dat!’ is een speelse lezing waarin het publiek aan de hand van hilarische sketches en alledaagse praktijkvoorbeelden toeschouwer wordt van haar eigen vergadering.

Duo-lezing – Vergaderen? Zo doen wij dat!

Duur: 60 – 90 minuten

‘Vergaderen? Zo doen wij dat!’ – Een duo-lezing door Rob de Haas en Hubert de Groot
Vergaderen? Zo doen wij dat!’ is een speelse lezing waarin het publiek aan de hand van hilarische sketches en alledaagse praktijkvoorbeelden toeschouwer wordt van haar eigen vergadering.

Vergader-expert Rob de Haas en organisatietransformator Hubert de Groot gaan op energieke wijze op zaken in die bij het publiek spelen. Door de enerverende interactie van woorden en beelden die live worden getekend, voelen alle deelnemers zich gehoord, gezien en gewaardeerd. Zo ontstaat er een ‘safe room’ met een pakkend beeld. Naast het bieden van een ‘spiegel’, bieden Rob de Haas en Hubert de groot ook concrete handvatten voor directe toepassing in de praktijk.

Na afloop heeft de klant een visuele weergave van de grappigste, meest waardevolle en verrassende inzichten en uitspraken.

Over Rob de Haas

Meeting Designer Rob de Haas is expert op het gebied van vergaderen en zakelijke creativiteit. Hij is bovendien auteur van het boek ‘Ongewoon Goed Vergaderen’. Als internationale autoriteit op het gebied van Creatieve Meeting Design heeft hij inmiddels wereldwijd meer dan 25.000 mensen toegesproken, getraind en begeleid in ‘Serious Creativity’ en ‘Meeting efficiency’

Over Hubert de Groot

Organisatie transformator Hubert de Groot heeft al jarenlang ervaring in persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Hij is facilitator, trainer, coach, zakelijk tekenaar en co-founder van Hi-teaming: een manier voor effectief en efficiënt samenwerken.

Daarnaast is hij auteur van het boek ‘Zie je big picture, transformeer succesvol’, een boek waarin je leest hoe inzicht en initiatief in balans zijn en blijven.

Duo lezing met Rob de Haas en Hubert de Groot boeken?

Heb je interesse in de duo-lezing van Rob de Haas en Hubert de Groot? Neem dan contact met ons via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Duo-lezing – Vergaderen? Zo doen wij dat!

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid