LiveCommunity DigitalDay

Donderdag 28 mei organiseren EventSummit en High Profile Events iets bijzonders: LiveCommunity DigitalDay, een virtueel en live evenement waarin allerlei toffe digitale ontmoetingsvormen gecombineerd worden. Het is gericht op de evenementenbranche, maar ook jij kan als geïnteresseerde in een spreker je voordeel ermee opdoen.

Als vaste partner van EventSummit werken we hier natuurlijk graag aan mee. Daarom verzorgen drie van onze sprekers drie unieke lezingen op dit mooie event. Ook al zit je thuis of op kantoor, het zal voelen als een live evenement. Zo is er een lobby, krijg je een badge en zijn er volop exposanten, lezingen, talkshows en zelfs locatietours.

De lezingen van onze sprekers

Joseph Oubelkas: Van Lijden naar Leiden
Tijd: 13:15 – 13:45 (Faber Audiovisuals Seminarzaal)
Uit zijn jarenlange, onterechte gevangenschap zijn de bestseller 400 brieven van mijn moeder (2011) en het vervolg Gezondheid Liefde Vrijheid (2014) voortgekomen. Sindsdien reist Joseph vanuit zijn thuisbasis in Maastricht heel Nederland door en de wereld over om te vertellen wat hij meegemaakt en geleerd heeft. (Naar zijn sprekersprofiel)

Thijs Launspach: Mentaal gezond in crisistijd
Tijd: 14:10 – 14:40 (Faber Audiovisuals Seminarzaal)
Een beetje stress is gezond, maar chronische stress is slecht voor je gezondheid. In deze lezing hoor je hoe je dat laatste voorkomt. Leer alles dat je moet weten om mentaal gezond de crisis door te komen. Om het beste uit jezelf te halen, moet je soms je voet van het gaspedaal halen. (Naar zijn sprekersprofiel)

Daniëlle de Jonge: Zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk – ook in crisistijd
Tijd: 15:05 – 15:35 (Faber Audiovisuals Seminarzaal)
Onderscheidende kracht is essentieel.  Zeker als het om klantgerichtheid en commercie gaat! Die vind je niet zozeer in de eigenschappen van producten of diensten, maar in aandacht. Echte aandacht. Van mens tot mens. En het mooie is dat de mogelijkheden voor onderscheidende klantrelaties voor het oprapen liggen. Je hoeft ze alleen maar te pakken. Zo word ook jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk in alle opzichten! (Naar haar sprekersprofiel)

Meer informatie en aanmelden

Donderdag 28 mei (13:00 – 16:00 uur en aansluitend een netwerkborrel). Meer weten over dit event of wil je je aanmelden? Dan kan op de website van DigitalDay. Je kan ook via ons aan een gratis ticket komen. Stuur daarvoor een e-mail naar office@despreker.nl.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field