Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Milo Berlijn - De digitale surprise party
Bewaar als favoriet

De Digitale Surprise Party

Verras je collega’s met de Digitale Surprise Party! Een feestelijk & humoristisch digitaal event, inclusief mondkapjestest en bedrijfsquiz.

De Digitale Surprise Party

Corona drukt nog steeds het humeur in Nederland; en dat chagrijn waait ook als een virus rond. We hebben behoefte aan een uitlaatklep, we willen de zinnen verzetten. Maar hoe doe je dat als de horeca op slot zit, stadions leeg zijn en theaters niet open mogen? Dat roept om de PIMP Surprise Party van TrainMark. Anderhalf uur dollen om mensen weer goedgemutst te krijgen. Alles voor de gulle lach en de onderlinge verbinding die dat oplevert. Door Covid-19 en het werken op afstand zijn we al genoeg van elkaar afgedreven.

Milo maakt van deze bijeenkomst, samen met een aantal ‘sterkhouders’ uit jouw organisatie, een digitaal feestje. Een feestje van 1,5 uur dat in het teken staat van verbinding, gezellig samenzijn, optimisme, plezier maken en dankbaarheid.

Programma De Digitale Surprise Party

Vanaf het podium van o.a. Theater Het Pakhuis in Hoorn worden de sfeer, inspiratie en content de huiskamer in geblazen.

  • Welkom door directeur
  • Verjaardagen, jubilarissen, nog niet jarig
  • Wie is wie? (Mondkapjes-test)
  • De Bedrijfsquiz (Vragen over de opvallende zaken tijdens digitale meetings)
  • Presentatie RIVM (‘Rijksinistuur’ voor Vriendelijke Mensen)
  • Interview met collega’s
  • Leuke keuzemenu (bijvoorbeeld een leuke quiz of Ren je Rot (ophalen spullen uit eigen huis)
  • Afsluiting
  • Optioneel: Zakelijk kunnen we op een ontspannen, ludieke en persoonlijke wijze terugkijken op 2021 en en de doelen delen voor 2022.

Tussendoor bellen we winnaars, vragen we om digitale knuffels, groetjes, vragen, complimenten te appen zodat we ze LIVE kunnen delen met alle kijkers.  De Digitale Surprise Show staat garant voor ultiem vermaak en ontspanning. Omdat, voordat de coronacrisis over is, humor het beste medicijn is tegen corona.

Milo Berlijn: bedenker Digitale Surprise Party

Dankzij zijn gedachten over omgaan met medewerkers en gasten/klanten, heeft Milo Berlijn een naam weten op te bouwen die je overal tegenkomt. Hij geeft presentaties aan bedrijven in de dienstverlenende sectoren als horeca, retail, leisure, onderwijs, zakelijke dienstverlening en vele anderen. Bij zijn presentaties staan plezier en de IK-factor centraal. ‘Omdat dat op het werk ook zo hoort te zijn’, zegt hij. ‘Wie geen lol heeft in zijn werk, die kan niet fatsoenlijk met gasten omgaan’.

Geïnteresseerd in De Digitale Surprise Party?

Deze verrassende, verbindende en interactieve Digitale Surpriseshow moet er mede toe leiden dat de kijkers, op het puntje van hun stoel, ongegeneerd een paar uur kunnen lachen en genieten. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

De Digitale Surprise Party

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt