Corona-webinar Verandering met Paul Smit en Arno Folkerts

Hoe werkt verandering?

Daar waar verandermanagement in zo’n 70% van de gevallen mislukt, zien we in deze coronacrisis dat het gedrag van veruit de meeste mensen opeens wél verandert. Hoe werkt dat precies in ons brein? Hoe reageren mensen op een crisis? Welke inzichten kunnen we gebruiken als het gaat om vertrouwen, samenwerking en communicatie? Waarom is toiletpapier voor ons brein opeens zo belangrijk? Waarom werkte de uitspraak van Rutte: “Niet hamsteren!” averechts? Ontdek het in hun corona webinar over verandering.

Arno Folkerts en Paul Smit geven online advies, een oppepper of een motiverende speech. Gericht op uw organisatie. Met hun gebruikelijke humor, neurowetenschap, energie en een verfrissende basis om de cultuur te verbeteren in een gespannen wereld. Het webinar kan live online plaats vinden of vooraf opgenomen in hun eigen studio.

Paul Smit als Arno Folkerts kunnen dit webinar zowel als duo als afzonderlijk voor jouw doelgroep verzorgen.

Over Paul Smit en Arno Folkerts

Arno Folkerts & Paul Smit behoren tot de meest gevraagde sprekers van Nederland. Over het thema verandering spreken Arno en Paul al jaren. Met een unieke combinatie van humor en neurowetenschappelijke inzichten, spreken zij over verandering, wendbaarheid en samenwerking.

Het Corona-webinar Verandering boeken

Heb je interesse in het Corona-webinar Verandering? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field