Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Corona-webinar Verandering Paul Smit Arno Folkerts
Bewaar als favoriet

Corona-webinar Verandering met Paul Smit en Arno Folkerts

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Hoe werkt verandering? Arno Folkerts en Paul Smit geven online advies, een oppepper of een motiverende speech. Gericht op uw organisatie. Met hun gebruikelijke humor, neurowetenschap, energie en een verfrissende basis om de cultuur te verbeteren in een gespannen wereld.

Corona-webinar Verandering met Paul Smit en Arno Folkerts

Hoe werkt verandering? Over dit thema spreken Arno & Paul al jaren. Daar waar verandermanagement in zo’n 70% van de gevallen mislukt, zien we in deze Corona crisis dat het gedrag van veruit de meeste mensen opeens wél verandert. Hoe werkt dat precies in ons brein? Hoe reageren mensen op een crisis? Welke inzichten kunnen we gebruiken als het gaat om vertrouwen, samenwerking en communicatie? En hoe ontstaat leiderschap? Hoe kunnen we juist in deze tijd op afstand samenwerken of leiding geven en inspireren.

Arno en Paul geven de webinars live online óf nemen deze voorafgaand aan uw event in uw bedrijfsstijl op in hun eigen studio (evt. met daaraan gekoppeld een live Q&A).

Mogelijke thema’s in dit Corona-webinar over Verandering

  • Veranderingen in ons brein
  • Invloed coronacrisis op verandermanagement
  • Op afstand samenwerken
  • Op afstand leiding geven en inspireren
  • Beste communicatie voor ons brein
  • Brein beïnvloeden
  • Optimale klantbeleving

Arno Folkerts en Paul Smit geven online advies, een oppepper of een motiverende speech. Gericht op uw organisatie. Met hun gebruikelijke humor, neurowetenschap, energie en een verfrissende basis om de cultuur te verbeteren in een gespannen wereld. Het webinar kan live online plaats vinden of vooraf opgenomen in hun eigen studio.

Paul Smit als Arno Folkerts kunnen dit webinar zowel als duo als afzonderlijk voor jouw doelgroep verzorgen.

Over Paul Smit en Arno Folkerts

Arno Folkerts & Paul Smit behoren tot de meest gevraagde sprekers van Nederland. Met een unieke combinatie van humor en neurowetenschappelijke inzichten, spreken zij over verandering, wendbaarheid en samenwerking en leggen uit hoe we juist in deze tijd op afstand kunnen samenwerken, leidinggeven en inspireren.

Het Corona-webinar Verandering boeken

Heb je interesse in het Corona-webinar Verandering? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Corona-webinar Verandering met Paul Smit en Arno Folkerts

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt