Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Charlotte van 't Wout
Bewaar als favoriet

Charlotte van ’t Wout

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Celine Charlotte van ’t Wout is ondernemer en business influencer. Op Instagram vlogt ze over haar dagelijkse ervaringen als jonge vrouwelijke ondernemer en ze heeft 50.000 volgers. Ze is oprichter van SPOT (verhuur luxe vergaderlocaties) en c.Academy.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Charlotte van ’t Wout

Ze is ondernemer, spreker en business influencer. Daarnaast is ze uitgeroepen tot meest vernieuwende jong ondernemerstalent van 2019. Binnen drie jaar ging zij van nul naar een miljoen euro. Zonder groots startkapitaal groeide ze binnen twee jaar naar vier monumentale panden met haar bedrijf SPOT: luxe vergaderlocaties aan de Amsterdamse grachten. .

Ze stopte op het hoogtepunt om zich geheel op haar andere bedrijf, C.Academy, te richten. Charlotte lanceerde hiermee als eerste in de wereld het fenomeen van ‘cursussen via Instagram’. Op haar website koop je een kaartje voor één van haar cursussen over (geld)mindset, productiviteit, vloggen en ondernemen. Intussen hebben hier al meer dan 15.000 professionals en ondernemers aan deelgenomen. Op Instagram heeft Charlotte meer dan 50.000 volgers en ze vlogt hier over haar dagelijkse ervaringen als jonge vrouwelijke ondernemer.

Onderwerpen

  • Social media en ondernemen
  • Productiviteit
  • De overstap naar ZZP’er
  • Starten van een eigen onderneming

Interesse in een lezing van Charlotte van ’t Wout?

Als jong ondernemer, vrouwelijk ondernemer en business influencer heeft Charlotte hoe dan ook een inspirerend verhaal voor jouw congres, evenement of dergelijke.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via  072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Charlotte van ’t Wout

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker