HomeCreativiteit Charlotte van ‘t Wout

Charlotte van ‘t Wout

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro
"Het is mijn missie om mensen creatiever te leren denken, zodat zij er zo achter komen dat alles kan, als je maar creatief genoeg denkt." - Charlotte van 't Wout
Vraag vrijblijvend informatie

Charlotte van 't Wout

Ze is ondernemer, spreker en business influencer. Daarnaast is ze uitgeroepen tot meest vernieuwende jong ondernemerstalent van 2019. Twee jaar geleden startte zij namelijk met SPOT, gericht op het verhuren van vergaderlocaties aan de Amsterdamse grachten. Binnen twee jaar breidde ze dat uit naar 4 locaties en een team van 11 personen. Ze bedienen klanten als Apple, Booking.com en de burgemeester van Amsterdam. Charlotte lanceerde als eerste in de wereld het fenomeen van 'cursussen via Instagram' met haar bedrijf C.Academy. Op haar website koop je een kaartje voor één van haar cursussen over productiviteit, vloggen of ondernemen. Intussen hebben hier al meer dan 5000 cursisten aan deelgenomen. Op Instagram heeft Charlotte 20.000 volgers en ze vlogt hier over haar dagelijkse ervaringen als jonge vrouwelijke ondernemer.

Onderwerpen

  • Social media en ondernemen
  • Productiviteit
  • De overstap naar ZZP'er
  • Starten van een eigen onderneming

Interesse in een lezing van Charlotte van 't Wout?

Als jong ondernemer, vrouwelijk ondernemer en business influencer heeft Charlotte hoe dan ook een inspirerend verhaal voor jouw congres, evenement of dergelijke. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via  072 - 750 7422.

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Charlotte van ‘t Wout

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.