Rocking Up X-mas

Rocking Up X-mas
Geluk is mooier als je het deelt!

♦ Maandag 16 december – 20:15 – Stadstheater Zoetermeer

Stichting Rocking Up X-mas verrast ieder jaar gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank met een luxe kerstpakket. Daarom organiseren ze ook dit jaar weer een grote benefiet-kerstshow vol humor en inspiratie én een waanzinnige line-up aan sprekers. En jij kan hier bij zijn!

Wij geven tickets weg!

Met de opbrengst van deze avond én donaties verrassen ze dit jaar maar liefst 1.000 gezinnen uit heel Nederland. DeSpreker.nl steunt dit prachtige doel en heeft 40 kaartjes gekocht, zodat 40 gezinnen een onvergetelijk kerst beleven. En we gaan deze kaarten verloten!

Waarom wil jij deze avond niet missen?

Tijdens deze avond delen vijf van onze beste inspirators hun lessen over geluk en persoonlijke groei met het publiek. Want geluk is mooier als je het deelt:

  • Thijs Lindhout is een van de meest succesvolle podcasters van Nederland en tourt door het land met zijn eigen theatershow over succes en geluk..
  • Kevin Weijers is auteur van bestseller ’21 dagen niet klagen’ en zal je laten lachen en inspireren om nooit meer te klagen.
  • Niek van den Adel kreeg 9 jaar geleden een motorongeluk en heeft sindsdien een dwarsleasie. Hij vertelt hoe hij door dit ongeluk gelukkiger dan ooit is geworden.
  • Jitske Kramer reist de wereld over om van verre volkeren en inheemse stammen te leren over geluk en persoonlijke groei. Deze avond deelt ze haar vondsten.
  • Fien Vermeulen is Q-Music DJ en Expeditie Robinson deelnemer. Deze avond deelt ze voor het eerst haar lessen na met meedoen aan Expeditie Robinson.

Hoe maak je kans?

Stuur ons simpelweg een e-mail naar [email protected], met vermelding van je volledige naam en het e-mailadres waarop je de tickets wil ontvangen. That’s it. Aanstaande maandag laten we je weten of je de gelukkige eigenaar bent van 2 tickets.

Wil je meer weten over dit mooie initiatief of wil je doneren? Ga naar https://rockingupxmas.nl.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Mis niets en ontvang gemiddeld 1 keer per maand nieuws rond onze sprekers, artikelen, informatie over gratis webinars en over leuke acties.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek je een professionele spreker, workshop of dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?