Top 10 meest geboekt online sessies

Dit zijn de 10 meest geboekte online sessies

Steeds meer organisaties ontdekken dat ze met webinars hun doelgroep toch nog op een effectieve en interactieve manier kunnen bereiken. En zeker nu thuiswerken voorlopig de norm blijft, groeit de aandacht voor online lezingen. In dit artikel zien jullie onze meest geboekte sprekers.

De 10 meest geboekte online lezingen en workshops

Worstelen jullie op dit moment ook met vragen als: hoe houden we verbinding met elkaar op afstand, hoe blijven we gemotiveerd, hoe voorkomen we stress of wat betekent corona voor ons business model? Onze sprekers kunnen jullie hierbij helpen.

Om je alvast op weg te helpen zie je hieronder de 10 meest geboekte online lezingen en trainingen van dit moment. Op willekeurige volgorde (klik op de kopjes voor meer informatie):

Erik Scherder

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Erik Scherder | Uitdagingen voor het brein

Erik Scherder behoort tot één van de meest geboekte sprekers van Nederland. Hij kan als neuropsycholoog vol passie vertellen over het brein, met name over de relatie tussen beweging, gedrag en onze mentale gezondheid.

In dit webinar geeft Erik Scherder ontdek je wat de gevolgen zijn van het minder bewegen door het thuiswerken op ons brein én onze weerstand. Bovendien krijg je praktische tips wat je kunt doen om jouw afweersysteem zo sterk mogelijk te maken.

 

2. Rick van Asperen | Groeien vanaf je eigen (thuis)werkplek!

Eén van onze best beoordeelde sprekers is de multi-inzetbare Rick van Asperen. Hij wordt nu vaak bij ons geboekt voor interactieve webinars (hij heeft zijn eigen professionele studio!) over persoonlijk leiderschap en samenwerken. Zijn lezingen hebben prikkelende titels als ‘De groeten met moeten’, ‘Brainpower’ en ‘Help, mijn collega heeft een veel te groot ego’.

 

3. Rob Urgert en Joep van Deudekom | Humor in het corona-tijdperk

Je kent Urgert en Van Deudekom waarschijnlijk als presentatieduo van hun populair wetenschappelijke tv-programma’s als Tussen de Oren, De Kwis en Het Instituut. Ze kunnen voor jouw online event twee interactieve en humoristische quizzes verzorgen:

  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?
    Middels filmpjes en experimenten leggen Rob en Joep het publiek vragen voor die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes.
  • Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)?
    Aan de hand van oefeningen ontdek je dat wij onze keuzes helemaal niet zo zuiver en weloverwogen maken als we denken.

 

4. Kim Jansen | Generaties op de werkvloer

Social psycholoog Kim Jansen verbindt generaties op de werkvloer. Tijdens dit webinar worden deelnemers meegenomen in de wereld van de 5 generaties op de werkvloer. Kim zet de generatieverschillen op herkenbare en geestige wijze uiteen. Talenten, drijfveren, visie op werk… MIND THE GAP! Dit webinar is hét startpunt om bruggen te slaan.

 

5. Rob de Haas | Effectief en energiek digitaal vergaderen

De situatie dwingt ons nu om ons vergadergedrag flink aan te passen. Vergaderen zoals in het voor-Coronatijdperk gaat ons snel uitputten en vervelen als we dit online voortzetten. Wat werkt dan wel? Rob de Haas is expert op het gebied van (online) vergaderen en leidinggeven en is auteur van het boek Praktijkgids online vergaderen. Ontdek tijdens zijn webinar hoe je effectief leiding geeft aan online meetings, het tempo erin houdt en hoe je een effectieve online dialoog en verbinding creëert.

 

6. Thijs Launspach | Werk kan ook uit – tips tegen stress

Psycholoog en stress-expert Thijs Launspach bindt de strijd aan met beroepsziekte nummer 1: burn-out. En ook nu we thuiswerken hebben we te maken met veel stress. Ontdek tijdens zijn webinar waarom er zoveel mensen thuis zitten met een burn-out en welke tips tegen stress in je werk en in je leven in praktijk erg goed werken.

 

7. Katja Staartjes | Topteams – samen bergen verzetten

Een klimexpeditie is dé ultieme test op het gebied van samenwerken, vertrouwen, veerkracht en persoonlijk leiderschap. Katja Staartjes, de eerste Nederlandse vrouw die de Mount Everest beklom, deelt haar waardevolle expeditie-ervaringen in dit webinar. Ontdek hoe je samen verder komt, ook als de druk oploopt. Haal meer uit je team en uit jezelf.

 

8. Muriel Dalmulder | Happy en Productive @ Home

Tijdens dit interactieve en diepgaande programma van Gecertificeerd NLP trainer Muriël Dalmulder ga je aan de slag met het verhogen van jouw 1) inner happiness, 2) balans 3) productiviteit. Je gaat aan de slag met een aantal persoonlijke acties en een accountability buddy om direct jouw Happiness en Productiviteit te vergroten.

 

9. Patrick van Hees | Geluk in corona-tijd

Hoe blijf je toch gelukkig in deze uitdagende corona-tijd? Hoe kun je beter omgaan met tegenslagen? Aan welke geluksvoorspellers kun je nu extra aandacht geven? In het inspirerende webinar ‘Geluk in tijden van corona’ vertaalt geluksexpert Patrick van Hees wetenschappelijke inzichten op een humoristische en laagdrempelige manier naar de praktijk van alledag.

 

10. Steven van Belleghem – The offer you can’t refuse

Steven van Belleghem is een bekende internationale keynote-spreker op het gebied van klantgerichtheid binnen een digitale omgeving, innovatie en de toekomst van marketing. Hij wordt nu vaak gevraagd voor webinars over het thema van zijn nieuwste boek ‘The offer you can’t refuse – Wat als klanten meer willen dan een uitstekende service?’ (oktober 2020). Ontdek hoe je voortaan een goed werkende digitale dienstverlening aan kan bieden en voortaan een levenspartner voor je klanten wordt.

 

Ben je op zoek naar een online lezing?

We hopen dat we aan de hand van deze 10 meest geboekte online lezingen al een goede indruk hebt gekregen wat er zoal mogelijk is. Zit er nog geen lezing of training voor jou tussen? Geen punt, bijna al onze sprekers kunnen een lezing of workshop online (en vaak op maat) verzorgen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag samen de opties.

Petra Kerssens - deSpreker.nl
Met ruim 10 jaar ervaring in de sprekersmarkt, een uitgebreid (inter)nationaal netwerk en een betrokken team zijn we hét sprekersbureau die jou kan helpen bij het vinden van de juiste expert voor jullie bijeenkomst. In onze blogs delen we onze tips vanuit onze brede expertises, gebaseerd op duizenden gesprekken en aanvragen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en ontvang gemiddeld 1 keer per maand nieuws rond onze sprekers, artikelen, informatie over gratis webinars en over leuke acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid