Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bernd Damme
Bewaar als favoriet

Bernd Damme

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Bernd Damme begon al op jonge leeftijd met ondernemen. Hij runde vanaf 2006 Eyewear.nl, wat uitgroeide tot een brillenimperium dat later verkocht werd aan een Nederlands consortium. Hij was co-founder van menswear brand Pelliano en actief met de start-up House of Eléonore.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

SendCloud

Bernd knows how to give an inspirational lecture about his entrepreneurial life. He has a unique and personal approach towards his listeners and has a lot of practical examples which he uses to share his vision. I would highly recommend Bernd to everyone who is looking for a business-wise speaker.

Bernd Damme

Als Bernd Damme ergens enthousiast over is – en dat is deze serial entrepreneur nogal vaak – dan gaat hij er helemaal voor. Al op zeer jonge leeftijd startte de gedreven ondernemer en marketingexpert Eyewear.nl; de startup groeide uit tot de online marktleider in de Benelux die Bernd in 2013 verkocht. Na dit avontuur richtte de kunst- en geschiedenisliefhebber twee merken op: herenmode label Pelliano en juwelenhuis House of Eléonore. Laatstgenoemde, in samenwerking met het legendarische familiebedrijf Royal Asscher, was een volledig duurzaam en transparant luxebedrijf. Aangezien Bernd geniet van reizen, puur eten en ongerepte natuur, is hij zich ook bewust van de verantwoordelijk die we dragen voor onze planeet.

Bernd Damme werd genomineerd voor de Loey Awards, Sprout Challenger 50 (2011), Elsevier’s 50 talenten van de toekomst, de Studenten Ondernemersprijs, werd uitgeroepen tot één van de meeste invloedrijke Nederlands in mode, nr. 37, Textilia power list (2013), en de ’25 onder de 25′ van Sprout (2008). Als bekroning won hij samen met zijn compagnon Steijn Pelle deze award in 2012 en ontvingen zij de titel: ‘de beste jonge ondernemer van Nederland’. Daarnaast is hij inmiddels een veel gevraagd spreker, jurylid, lid van het Ondernemerspanel van BNR nieuwsradio. En als mentor verbonden aan een tweetal startups: Woov (festival industrie) en Flex-Appeal (HRM). Ook startte Bernd recentelijk een nieuw bedrijf; Savitus.

Onderwerpen

 • Ondernemerschap
 • De digitale samenwerking
 • Venture capital
 • Nieuwe media
 • De nieuwe verkoper
 • Lifehacking: Hoe in 30 minuten 30% meer presteren
 • Brilliant failures: Wat leer je van je fouten
 • Werk aan de winkel

Achtergrond

Bernd Damme studeerde International Business Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij was genomineerd voor prijzen als de LOEY Awards, de Sprout Challenger 50, Retail Rookie of The Year en Elsevier’s 50 talenten van de toekomst. In 2012 werd Bernd uitgeroepen tot beste jonge ondernemer van het jaar.

Bernd Damme werd genomineerd voor de Loey Awards, Sprout Challenger 50 (2011), Elsevier’s 50 talenten van de toekomst, de Studenten Ondernemersprijs, werd uitgeroepen tot één van de meeste invloedrijke Nederlands in mode, nr. 37, Textilia power list (2013), en de ’25 onder de 25′ van Sprout (2008). Als bekroning won hij samen met zijn compagnon Steijn Pelle deze award in 2012 en ontvingen zij de titel: ‘de beste jonge ondernemer van Nederland’. Daarnaast is hij inmiddels een veel gevraagd spreker, jurylid, lid van het Ondernemerspanel van BNR nieuwsradio. En als mentor verbonden aan een tweetal startups:
Woov (festival industrie) en Flex-Appeal (HRM). Ook startte Bernd recentelijk een nieuw bedrijf; Savitus.

Bernd Damme inhuren of boeken voor een lezing?

Bernd is de juiste keuze als je op zoek bent naar een inspirerende, welbespraakte dagvoorzitter of spreker op jouw evenement.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

SendCloud

Bernd knows how to give an inspirational lecture about his entrepreneurial life. He has a unique and personal approach towards his listeners and has a lot of practical examples which he uses to share his vision. I would highly recommend Bernd to everyone who is looking for a business-wise speaker.Beschikbaarheid en informatie Bernd Damme

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker