Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bart van den Berg
Bewaar als favoriet

Bart van den Berg h.o.d.n. BBARTT

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Met de naam BBARTT profileert Bart van den Berg zich als stotterend spreker. Hij is zelf een succesvoorbeeld van zijn boodschap: maak van je zwakte je kracht!

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Bart van den Berg

Met de naam “BBARTT” profileert Bart van den Berg met trots en overtuiging als spreker met een spraakgebrek. Bart is dus zelf een succesvoorbeeld van zijn eigen boodschap: “maak van je zwakte je kracht!” Bart ontdekte hoe hij zijn stotteren en de wijze waarop hij hiermee om ga kon inzetten om zichzelf positief te onderscheiden. Gebaseerd op zijn eigen proces en ervaringen heeft Bart een stappenplan gemaakt. Over hoe je van je zwakte je kracht kan maken. Dit stappenplan met de naam “Azperaties“. Is bedoeld voor iedereen die voelt dat een zwakte of beperking hem/haar in de weg staat.

Bart van den Berg presenteert zijn stappenplan ‘Azperaties‘ in een lezing / presentatie, bij diverse gelegenheden, zoals: trainingen Persoonlijke Vaardigheden & Ontwikkeling, congressen en evenementen van patiëntenverenigingen, ‘heidagen’, inspiratieweekenden, etc… Hij doet dit op een spontane, levendige en humoristische wijze. Gevoed door de inspiratie uit zijn eigen levenservaring; gevoed door de aspiratie om ook anderen verder op weg te kunnen helpen in hun leven en loopbaan.

Bart van den Berg boeken voor een lezing?

Lijkt Bart jou wat voor een jouw evenement, congres of een training? Schroom dan niet! Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch te bereiken, 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Bart van den Berg h.o.d.n. BBARTT

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker