Astrid Willems – Je gaat met energie weg!
Hoe ga je effectief en ontspannen om met constante verandering? Hierover spreekt en schrijft Astrid Willems, auteur van Flexdenken. In haar interactieve presentaties laat ze op humoristische wijze zien hoe ons brein patronen vormt en hoe deze patronen ons vervolgens vast (kunnen) zetten. Daarnaast legt ze compact en helder uit hoe we de balans tussen inspanning en ontspanning optimaliseren. Zodat we over meer veerkracht beschikken en stressvrij blijven, ook in (tijden van) verandering.

‘Constante verandering betekent dat we niet precies weten wat ons te wachten staat. En dit gegeven, die onzekerheid, kan spanning opleveren. Want onzekerheid biedt geen houvast. Toch is het mogelijk om juist in verandering, houvast te vinden.’

Astrid geeft al meer dan 7 jaar lezingen over flexibiliteit, veerkracht en balans. Haar presentaties zijn gelaagd, speels en interactief.

Een sessie met Astrid Willems
‘Ik geef in korte tijd praktische inzichten en motiverende technieken mee. Iedereen kan daaruit ontdekken wat voor hem of haar werkt en blijft werken, ook zonder mij.’

Haar interactieve lezing over flexibiliteit duurt standaard 45 minuten. Ze geeft ook speedworkshops van 1,5 uur waarin het oefenen met technieken meer de ruimte krijgt.

Astrid’s verhaal sluit goed aan bij de volgende thema’s:
– organisatie in verandering
– vitaliteit / veerkracht
– work-life balance

Tijdens de briefing stelt Astrid (in samenspraak) vast wat de gedeelde context is van haar publiek, zodat ze hierop in kan spelen. Hierbij is inbreng van de klant wenselijk.

Astrid Willems inhuren of boeken voor een lezing?
Astrid Willems inhuren of boeken voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Astrid Willems SKU UPC Model

‘Energiek, informatief en inspirerend.’

Aug 01, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ABN AMRO 

‘Energiek, informatief en inspirerend.’


‘Astrid voelt goed aan hoe ze mensen kan motiveren.’

Aug 01, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: InHolland 

‘Astrid voelt goed aan hoe ze mensen kan motiveren.’


Zeer stimulerend om vastzittende denkpatronen te doorbreken.’

Aug 01, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Gemeente Ijsselstein 

Zeer stimulerend om vastzittende denkpatronen te doorbreken.’


4.8 5.0 8 8 ‘Energiek, informatief en inspirerend.’ Astrid Willems
Page:
123

Gerelateerde sprekers