Annemarie van Campen: dynamische, jonge dagvoorzitter
De combinatie van intelligentie, presence, snelheid en inlevingsvermogen maakt Annemarie van Campen tot een plezier om naar te kijken en luisteren. De afgelopen jaren heeft zij uitgebreide ervaring opgebouwd als dagvoorzitter/presentator. Een dynamische, jonge vrouw die in staat is complexe materie in uitstekend Nederlands en Engels toegankelijk te maken voor publiek op elk niveau.

Haar lezingen kenmerken zich door scherpte, een vrolijke noot en de ‘wow’-factor. Als spreker houdt Annemarie er van om de kennis van het publiek te vergroten en concrete handvatten te geven om mee aan de slag te gaan. Niet je doorsnee trend-presentatie, maar een maatwerk keynote die direct verbonden is met de dagelijkse praktijk van het publiek.

Annemarie streeft naar Energie brengen en rust scheppen. Interactie is daarin een belangrijk onderdeel. Daarbij is ze in staat om in korte tijd vertrouwd te raken met (complexe) inhoudelijke materie, waardoor ze snel en effectief inzetbaar is tijdens allerlei evenementen.

Specialisme:
Haar inhoudelijk Specialisme ligt in digitalisering: IT, communicatie, innovatie en ICT. Voor ze zich volledig richtte op presentatiewerk, was ze adviseur en project manager van grootschalige digitaliserings- en online communicatieprojecten, vaak binnen de Rijksoverheid. Daardoor is ze vertrouwd met thema’s als privacy, security, online marketing en digitale trends.

Annemarie is in staat soepel de verbinding te leggen met zowel digibeten als met nerds – met zowel CEO’s als klanten – met zowel bestuurders als met burgers. Annemarie is goed bekend met de werkwijze en mores van overheidsorganisaties en commerciële bedrijven.

Samenwerken met Annemarie
Het resultaat van de bijdrage van Annemarie van Campen is dat u als eventorganisatie en uw sprekers worden ontzorgd. Door op een prettige manier te schakelen tijdens de voorbereiding, in combinatie met gericht advies om het evenement nog meer kracht bij te zetten, zorgt ze er voor dat de organisatie zaken rond de presentatie met een gerust hart kan loslaten. Gebruikmakend van haar kennis, ervaring, improvisatievermogen en intuïtie, levert dit een succesvolle dag op waar deelnemers opgewekt en met energie naar huis gaan. De gewenste inhoud komt voor het voetlicht, het programma loopt op schema en er vindt volop interactie plaats: op en naast het podium.

Persoonlijke achtergrond
Geboren in 1985 (32 jaar) in Zutphen. Aan Rijksuniversiteit Groningen studeerde Annemarie American Studies en maakte daarna de overstap naar Informatie- en Communicatiewetenschappen. Om haar inhoudelijke kennis als dagvoorzitter en presentator verder uit te bouwen volgde ze diverse trainingen, waaronder presentatietechnieken, moderatie, meeting- en interaction design. In In Nederland is zowel Amsterdam als Groningen haar thuisbasis. Als adviseur en zelfstandig projectmanager heeft Annemarie diverse grootschalige online communicatie- en digitaliseringstrajecten geleid.

Type events
Evenementen die Annemarie begeleidt zijn divers en vallen zowel binnen als buiten haar expertisegebied. Naast traditionele congressen en bijeenkomsten leidt ze debatten en presenteert ze videoproducties (bedrijfsfilms / verslaglegging).

Persoonlijke missie
Annemarie is een professionele, geschoolde presentator die streeft naar twee doelen: Energie brengen en rust scheppen.

Interesse in dagvoorzitter en presentator Annemarie van Campen of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Annemarie van Campen SKU UPC Model

“Annemarie is een geweldige spreker, ik heb met haar samengewerkt voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Als dagvoorzitter van WerkenbijdeEU.nl

Mar 28, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Vanhulzen Gummo 

“Annemarie is een geweldige spreker, ik heb met haar samengewerkt voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Als dagvoorzitter van WerkenbijdeEU.nl bezit zij een enorme dosis kennis op het gebied van sfeer creëren. De combinatie van haar enthousiasme, kennis van zaken en autoriteit maakt dat de dag soepel verloopt. Door haar professionele voorbereiding weet zij haar publiek binnen enkele seconden op zich te focussen. Frisse verschijning, prettig stemgeluid, informeel, weet waar zij het over heeft. Hopelijk is er in de toekomst een mooi project dat we samen kunnen oppakken?!”

Sybranda Vink – Vanhulzen Gummo Kicks (sinds 2015 vaste dagvoorzitter Buitenlandse Zaken/Werken bij de EU


“Annemarie van Campen heeft Focus op Inspire, een klantenevenement van Canon Nederland, op een voortreffelijke wijze geleid. Fris, enthousiast, goed

Mar 28, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Canon Nederland 

“Annemarie van Campen heeft Focus op Inspire, een klantenevenement van Canon Nederland, op een voortreffelijke wijze geleid. Fris, enthousiast, goed voorbereid, vlot, elegant, authentiek en een zeer goede ‘klik’ met de zaal. Annemarie is een échte aanrader als je op zoek bent naar een professionele en verfrissende dagvoorzitter”

Robert Kerstens – Canon Nederland


4.5 5.0 2 2 “Annemarie is een geweldige spreker, ik heb met haar samengewerkt voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Als dagvoorzitter van WerkenbijdeEU.nl bezit zij een enorme dosis ke Annemarie van Campen

Gerelateerde sprekers

 • Rogier Elshout

  Rogier Elshout is professioneel debatleider, presentator en dagvoorzitter. Door zijn energie gaat het debat in volle vaart, door zijn enthousiasme, humor en charme doet iedereen mee en met zijn samenvattingen en scherpe vragen blijft iedereen bij.

   

 • Ronnie Overgoor

  Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn enthousiasme, humor, scherpte en interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen. Organiseert u een event voor een ondernemend publiek met als thema ondernemerschap, innovatie, internet, trends of verandering? Dan is Ronnie de perfecte keynote spreker.

   

 • Sofie van den Enk

  Met haar ruime ervaring op zowel live podia als voor de camera is KRO-presentatrice Sofie van den Enk (36) een echte vakvrouw te noemen. Naast haar werk in de media, presenteert ze regelmatig live events voor uiteenlopende opdrachtgevers. Die roemen haar soepele stijl, die met humor en vaart iedereen bij presentaties betrekt zonder aan inhoud in te boeten.