Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Anja Beerepoot
Bewaar als favoriet

Anja Beerepoot

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Anja gaat samen met u op zoek naar het gemeenschappelijke verhaal achter deze schijnbaar losse gebeurtenissen. Een verhaal waar psychische, maatschappelijke en spirituele lijnen samenkomen en dat aan de basis ligt van een wereld die duurzamer, socialer en vreedzamer is.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

BeautyXL

Wat een mooie, stimulerende ochtend hebben wij met Anja en Mirjana mogen beleven. (15 vrouwen, werkzaam in de Beauty Branch) Onze dank hiervoor. Het was een ochtend vol herkenning en een kijkje in onze eigen Spiegel. Bedankt!

Vrouwennetwerk Wageningse Ingenieurs

Anja has enlightend our perspective on the roles we as women play in our families & society. Her original approach and the enthousiastic way she presented this to our network, did energize the women of our network and also provided them with wonderful food for thought. Thank you, Anja! It has been really nice working with you. Kind regards from the chairwoman of VWI (Network of Female Graduates of the Wageningen UR) October 12, 2012

Presentatie Anja Beerepoot: westerse cultuur, nieuwe tijd, integraal holistisch perspectief
Anja Beerepoot inspireert en spiegelt vanuit ‘the bigger picture’. Anja neemt u mee op een bewustwordingsreis langs de fundamenten van onze westerse cultuur. We staan op de drempel van een Nieuwe Tijd. In allerlei sectoren zoals zorg of energie en op allerlei gebieden, denk aan economische modellen of consumptiepatronen raken lang gekoesterde ideeën en waarheden achterhaald. De crisissen van de afgelopen jaren, zoals de kredietcrisis, de milieucrisis, de eurocrisis, het huidige terroristische geweld en de vluchtelingencrisis hebben dat nog in een stroomversnelling gebracht. Vanuit het heersende westerse dualistische wereldbeeld zijn dit allemaal losse ontwikkelingen.

Anja Beerepoot gaat samen met u op zoek naar het gemeenschappelijke verhaal achter deze schijnbaar losse gebeurtenissen. Een verhaal waar psychische, maatschappelijke en spirituele lijnen samenkomen en dat aan de basis ligt van een wereld die duurzamer, liefdevoller en vreedzamer is. Als we het geheel overzien, gaan we patronen herkennen en ook ons eigen aandeel hierin herleiden. Anja biedt u een frisse kijk op deze tijd, op de wereld en op uzelf van binnenuit en helpt u met de wind in de rug bewegen. Anja is oprichter van Het Inspiratiehuis.

• Een reis langs heden, verleden en toekomst bezien vanuit het geheel van de geschiedenis en het geheel van de mensheid uitmondend in een cultureel fundament en zelfbeeld over wie we zijn en hoe we als mensheid worden geacht te leven;
• Wat zijn de gevolgen van dit zelfbeeld voor individuele mannen en vrouwen, voor onze dagelijkse rollen en levensmogelijkheden en wat zijn de effecten van dit zelfbeeld op onze waarden, op al onze instituties, op hoe we sociale, politieke, economische zaken vorm geven en organiseren – en op de richting van onze culturele evolutie?
Wat betekent de Nieuw Tijd voor ons als individu, levend in een westers land of voor de organisaties waarin we werken? Is de samenleving iets dat onafhankelijk van ons bestaat? Welke universele- en systeemwetten zijn er waar we gebruik van kunnen maken zodat we creëren op een lichte en niet op een zware manier?
Hoe zorg je er als team of organisatie voor dat je futureproof bent? Welke krachten zijn aan het kantelen (oa hoofd – hart/ lineair – cyclisch / top-down – bottom up) waardoor nieuwe energie vrijkomt ten behoeve van mens, organisatie en maatschappij?

Prikkelende inhoud gecombineerd met luchtige lichtheid door het gebruik van kunst en archetypen als collectieve spiegels die alle menselijke ervaringen reflecteren:
Verbinden met uzelf: door gebruik te maken van archetypen en kunst komen we uit de cirkel van het denken, of kunnen we het eigen dichtgemetselde perspectief weer openmaken en de verbinding leggen met ons hart, ons gevoel, innerlijke beelden (mindsets) die denken en doen bepalen;
Verbinden met elkaar: veel dialoog en actieve uitwisseling van interpretaties en ideeën op thema’s die spelen bij individu, team, organisatie of maatschappij. Leren van elkaar door te reflecteren, door in gesprek te gaan met elkaar, vragen oproepen en onderzoeken, emoties losmaken, betekenis geven en ervaringen creëren. Discussies die fun en interessant zijn en waaraan iedereen kan deelnemen en een bijdrage leveren.

Bewaar als favoriet

Recensies

BeautyXL

Wat een mooie, stimulerende ochtend hebben wij met Anja en Mirjana mogen beleven. (15 vrouwen, werkzaam in de Beauty Branch) Onze dank hiervoor. Het was een ochtend vol herkenning en een kijkje in onze eigen Spiegel. Bedankt!

Vrouwennetwerk Wageningse Ingenieurs

Anja has enlightend our perspective on the roles we as women play in our families & society. Her original approach and the enthousiastic way she presented this to our network, did energize the women of our network and also provided them with wonderful food for thought. Thank you, Anja! It has been really nice working with you. Kind regards from the chairwoman of VWI (Network of Female Graduates of the Wageningen UR) October 12, 2012Beschikbaarheid en informatie Anja Beerepoot

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker