Ali Bouali
Beter bekend als Ali B, is op vele terreinen actief. Hij is rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker en hij is als spreker te boeken.

Ali B weet als spreker op ontroerende en verrassende wijze persoonlijke ontwikkeling met entertainment te verbinden. In een inspirerende show vertelt hij over dromen, succes, passie, presteren, focus en falen. Hij deelt zijn inzichten en passie met het publiek, en gaat confronterende uitspraken daarbij niet uit de weg. Hij vermaakt het publiek met een lach en een traan en brengt bij iedereen een goed gevoel teweeg.

Zijn show kan ook een zakelijk karakter krijgen, hij verbindt dan (persoonlijk) ondernemerschap met luchtige maar inspirerende levenslessen.

Populaire rapper:
Het grote publiek leert de in Zaanstad geboren maar in Amsterdam opgegroeide Ali Bouali kennen door de nummer 1-hit ‘Wat zou je doen’, die hij samen met Marco Borsato ten gehore brengt. Als jongeman raakte hij bekend met hiphop en ontwikkelde hij een talent voor rappen. Al snel schreef hij zijn eigen teksten. Behalve artiest is Ali B ook platenbaas en beheert hij zijn eigen management- en entertainmentbedrijf, SPEC Entertainment. Verder richt hij in 2013 samen met Najib Amhali een eigen TV-productiehuis op, North Sea Camel. Hij is te zien in tal van populaire televisieprogramma’s, waarin zijn menselijke betrokkenheid steeds duidelijk naar voren komt. Ali B is ook een graag gezien gastspreker, die het podium heeft gedeeld met grootheden als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough.

Ali B inhuren of boeken voor een lezing?
Ali B inhuren of boeken voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina.

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

  • Victor Mids

    Victor Mids is zowel illusionist als arts en brengt met deze combinatie illusie en wetenschap op een unieke en originele manier samen. Met Neuromagic combineert hij principes zoals illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. Victor Mids is te boeken als energizer, dagafsluiter, workshopleider, dagvoorzitter of met zijn unieke lezing Neuromagic.

     

  • Diggy Dex

    Dex is een woordkunstenaar die 15 jaar lang ervaring heeft in het schrijven, rappen en maken van muziek. Eén van de speerpunten is zijn improvisatie, waarbij Dex razendsnel de bevindingen om zich heen kan vertalen naar een treffende, melodieuze en humoristische rap. Een perfect alternatief om uw congres of bijeenkomst op een muzikale manier af te sluiten.