Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ali B spreker
Bewaar als favoriet

Ali B

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Ali B. verbindt (persoonlijk) ondernemerschap met ontwikkeling, entertainment en levenslessen, waarbij inspiratie de kern is. Hierbij worden confronterende uitspraken niet geschuwd en het publiek met een lach en een traan vermaakt.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Ali Bouali – Rapper, TV-Persoonlijkheid en veelgevraagd spreker

Ali Bouali, Beter bekend als Ali B, is op vele terreinen actief. Hij is rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker en hij is als spreker te boeken.

Ali B weet als spreker op ontroerende en verrassende wijze persoonlijke ontwikkeling met entertainment te verbinden. In een inspirerende show vertelt hij over dromen, succes, passie, presteren, focus en falen. Hij deelt zijn inzichten en passie met het publiek, en gaat confronterende uitspraken daarbij niet uit de weg. Hij vermaakt het publiek met een lach en een traan en brengt bij iedereen een goed gevoel teweeg. Zijn show kan ook een zakelijk karakter krijgen, hij verbindt dan (persoonlijk) ondernemerschap met luchtige maar inspirerende levenslessen.

Onderwerpen

  • Muziek
  • Dagafsluiting
  • Verbinden

Achtergrond – populaire rapper Ali B

Het grote publiek leert de in Zaanstad geboren maar in Amsterdam opgegroeide Ali Bouali kennen door de nummer 1-hit ‘Wat zou je doen’, die hij samen met Marco Borsato ten gehore brengt. Als jongeman raakte hij bekend met hiphop en ontwikkelde hij een talent voor rappen. Al snel schreef hij zijn eigen teksten. Behalve artiest is Ali B ook platenbaas en beheert hij zijn eigen management- en entertainmentbedrijf, SPEC Entertainment. Verder richt hij in 2013 samen met Najib Amhali een eigen TV-productiehuis op, North Sea Camel. Hij is te zien in tal van populaire televisieprogramma’s, waarin zijn menselijke betrokkenheid steeds duidelijker naar voren komt. Ali B is ook een graag gezien gastspreker, die het podium heeft gedeeld met grootheden als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough.

Ali B inhuren of boeken voor een lezing?

Bouali vermaakt het publiek met zowel een lach als met een traan. Hij brengt bij iedereen een goed gevoel teweeg en zorgt voor een onvergetelijke lezing van formaat.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Ali B

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker