Adriaan Wagenaar
Bewaar als favoriet

Adriaan Wagenaar

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Kijk door de ogen van een kind en ontdek nieuwe mogelijkheden. Hoe zet je verbeeldingskracht, open geest en vindingrijkheid in om doorbraakresultaten te bereiken? Leer het van de experts: kinderen. Met voorbeelden, vragen en experimenten geef ik tips en technieken om deze kwaliteiten in je werk tot bloei te brengen.

Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren

"'De presentatie van Adriaan Wagenaar was vooral een eyeopener voor veel van de deelnemers. Door de voorbeelden en vergelijkingen met kinderen en generaties die als rode draad door de presentatie liepen wist Adriaan niet alleen besef te creëren van het belang van vragen stellen en verbindingen leggen door verhalen te vertellen, maar gaf hij ook concrete ideeën om deze toe te passen op professioneel vlak'. Gerard van Vliet, directeur a.i Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren"

Adriaan Wagenaar

De persoonlijke missie van Adriaan Wagenaar is “Open geest in business.”

Wagenaar is aanjager en facilitator van doorbraakprojecten op het gebied van klantgerichtheid, innovatie, merkbeleid en maatschappelijk ondernemen. Daarnaast filosofeert hij voor organisaties met kinderen over organisatie- en maatschappelijke vragen. Bijvoorbeeld de visie van kinderen op energie, de nieuwe bank, verzekeren en zorg, vrije tijd en mobiliteit, toekomstscenario’s voor een duurzame wereld (gepresenteerd op Johannesburg Conferentie 2002).

Als spreker daagt Adriaan Wagenaar zijn publiek uit om vindingrijk te werken in lastige situaties. Centrale vraag in zijn werk: Hoe gebruik je de talenten die je als kind al had om nieuwe mogelijkheden te realiseren?

Zijn publicaties zijn onder andere: Grote Denkers Kleine Denkers, Tao van Klantgerichtheid, Vindingrijkheid als economisch principe, Kijk op Klantgerichtheid, Bij-de-handboek voor Doorbraakdenkers.

Onderwerpen die Wagenaar behandeld

  • Het missen van marktkansen, slecht omgaan met geld en ideeën; Hoe doorbreek je deze situaties?
  • Groot denken, als een kind kijken en als een leider handelen; Het als een leider handelen en als een kind kijken. Moed, daadkracht en veerkracht
  • Klein is het nieuwe groot; Met kleine initiatieven een groot verschil maken
  • Niemand weet hetzelfde; De kracht van een spelende onderneming
  • De marketing maker movement en haar 9 principes

Interesse in een lezing van Adriaan Wagenaar?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch te bereiken, 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Brancheorganisatie Kinderopvang

"Adriaan heeft tijdens onze ALV de aanwezige leden de Kleine Cursus Groot Denken in een ietwat aangepaste vorm gegeven. Hij heeft zich daarbij uiterst snel en bekwaam ingelezen én ingeleefd in zijn publiek, waardoor de aanwezigen veel concrete informatie hebben opgedaan. Een aanrader! Fleur Imming, senior communicatieadviseur"

Stichting Opleidingen Contract Catering

"“Kleine Cursus Groot Denken was een inspirerende bijeenkomst. Kern van de boodschap is: Focus op de mogelijkheden, hoe klein die soms ook lijken te zijn. Dat brengt je veel verder dan het blijven hangen in tegenwerpingen. Met die gedachtenlijn weet Adriaan creativiteit in mensen naar boven te brengen, waarvan ze zelf niet wisten dat ze erover beschikken' Bertie Redeker, secretaris OCG”"

Beschikbaarheid en informatie

Adriaan Wagenaar

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt