Katinka Baehr

Katinka Baehr is programmamaker voor NPO Radio 1 en een zeer ervaren dagvoorzitter. Als dagvoorzitter stelt ze scherpe vragen en is ze erop gebrand dat een bijeenkomst inhoudelijk sterk is en nooit saai wordt.

Katinka bereidt zich zeer grondig voor, presenteert verfrissend en losjes en stelt geïnterviewden op hun gemak. Als programmamaker is ze eraan gewend mensen te interviewen die dat nog nooit eerder hebben meegemaakt. Katinka Baehr weet met originele vragen en onverwachte observaties de aandacht van iedere zaal vast te houden. Zo leidde ze ook bijeenkomsten met verpleegkundigen, notarissen, uitkeringsgerechtigden, buurtbewoners, docenten en museumdirecteuren, en interviewde ze boeren, kinderen, asielzoekers en ambassadeurs. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Onderwerpen

Katinka Baehr’s specialiteit zijn bijeenkomsten over bijvoorbeeld maatschappelijke, wetenschappelijke en culturele thema’s met interviews en/of debatten en interactie met het publiek.

Achtergrond

Katinka is een ervaren spreker met ruime ervaring(en). Ze is regelmatig te zien als gespreksleider voor opdrachtgevers zoals; NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek), Raad voor Cultuur, Dutch Culture Gelderland,  Eindhoven, Netwerk Democratie, VTOI (Vereniging van Toezichthouders in onderwijsinstellingen)

Interesse in Katinka Baehr als spreker of dagvoorzitter?

Aangesproken door Katinka? Interesse in een interessante lezing? Katinka verzorgt altijd een lezing van formaat.

Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Katinka Baehr SKU UPC Model

Een goede dagvoorzitter kan een evenement maken of breken. Katinka was tijdens de launch van onze organisatie meer dan uitstekend, Haar optreden was f

Mar 09, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Kompass. Mensenrechten Dichtbij 

Een goede dagvoorzitter kan een evenement maken of breken. Katinka was tijdens de launch van onze organisatie meer dan uitstekend, Haar optreden was functioneel, betrokken en warm. Daarmee liet ze onze organisatie stralen en droeg ze enorm bij aan de geweldige sfeer in de zaal. Ik beveel haar van harte aan.


Een goede dagvoorzitter kan een evenement maken of breken. Katinka was tijdens de launch van onze organisatie meer dan uitstekend, Haar optreden was f

Mar 09, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Kompass. Mensenrechten Dichtbij 

Een goede dagvoorzitter kan een evenement maken of breken. Katinka was tijdens de launch van onze organisatie meer dan uitstekend, Haar optreden was functioneel, betrokken en warm. Daarmee liet ze onze organisatie stralen en droeg ze enorm bij aan de geweldige sfeer in de zaal. Ik beveel haar van harte aan.


Katinka was dagvoorzitter bij ons symposium over een gevoelig onderwerp met een zeer divers publiek, van artsen tot politici. Katinka ging daar pracht

Mar 07, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Universiteit Utrecht 

Katinka was dagvoorzitter bij ons symposium over een gevoelig onderwerp met een zeer divers publiek, van artsen tot politici. Katinka ging daar prachtig mee om, was doelgericht, grappig, en heerlijk scherp, maar ook sensitief en warm. Het symposium was extra interessant voor het publiek door de afwisseling van korte presentaties, wat langere interviews, en discussies met de zaal, die ze zeer professioneel leidde. Het programma was vol en strak, maar we liepen niet uit. Het symposium was een groot succes en dat was zeker voor een groot deel aan Katinka te danken. Ik beveel haar dan ook van harte aan!


4.9 5.0 12 12 Een goede dagvoorzitter kan een evenement maken of breken. Katinka was tijdens de launch van onze organisatie meer dan uitstekend, Haar optreden was functioneel, betrokken en warm. Katinka Baehr
Page:
1234

DutchCulture

Op basis van eerder positieve ervaringen hebben we (DutchCulture, centre for international cooperation) Katinka Baehr gevraagd om de kick off bijeenkomst voor de viering van 400 jaar diplomatieke relaties tussen Nederland en Zweden te modereren. Katinka bereidt zich uitstekend voor, wekt vertrouwen bij sprekers (nationaal en internationaal, van Ambassadeurs tot circusartiesten), opdrachtgever en publiek. Combineert charme, scherpte met humor. Dus zowel proces, uitkomst en sfeer zijn bij haar in goede handen. En niet onbelangrijk : ze switcht makkelijk tussen Engels en Nederlands.

CLICKNL

De kickoff van 23 nieuwe onderzoeksprojecten van NWO, TNO en CLICKNL vond plaats in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week 2013. Katinka hebben wij gevraagd om deze dag voor ons te modereren. Zij heeft dit met veel enthousiasme en kennis van zaken voor ons gedaan. Wij, en ook onze bezoekers (ontwerpers/werknemers in de creatieve industrie, (hoge) regionale en nationale ambtenaren EZ en OCW, onderzoekers vanuit diverse kennisinstellingen e.a.), zijn zeer positief en tevreden over haar optreden. Haar inhoudelijk goede voorbereiding, gecombineerd met adequate vraagstelling aan publiek en sprekers en af en toe wat humor, heeft een positieve bijdrage geleverd aan een succesvolle bijeenkomst.

Aedes, vereniging van woningcorporaties

Katinka heeft op de Corporatiedag opgetreden als gespreksleider van een aantal debatten. Dat deed ze goed voorbereid, professioneel en betrokken. Ze was meteen enthousiast en zat al snel goed in de onderwerpen. Het is prettig samenwerken met Katinka en kunnen haar ook zeker aanraden.Beschikbaarheid en informatie Katinka Baehr

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.